sunsetting

photo

Przepis na kurczaka:

Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie
naczynia, najlepiej szklanego. ( koniecznie )
Dodajemy goĽdziki i cynamon, skrapiamy cytryn±.

Tak przygotowanego kurczaka zalewamy :

szklank± wina białego,
szklanka wina czerwonego

dodajemy :
100 g ginu,
100 g koniaku,
200 g Smirnoffa
50 g rumu.

Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej (BARDZO WAŻNE!).

Kurczaka możliwie jak najszybciej wywalamy bo jest
zbędny

Natomiast............. Sos! Sos! Paluszki lizać !!!

PS. Kurczak musi być martwy bo inaczej bydle sos wychleje.

POLECAM


Kurcze bies, ten przepis jest genialny - POLECAM
Super. :lol: Bardzo łatwe w przygotowaniu. Nie trzeba umieć gotować, żeby to przyrz±dzić. Teksty podtłuszczone s± bardzo ¶mieszne. Bies - dowcipni¶ nr 1.

Super. :lol: Bardzo łatwe w przygotowaniu. Nie trzeba umieć gotować, żeby to przyrz±dzić.

Kwintesencja smaku i męskich upodobań kulinarnych- mieszanka wybuchowa


dokladnie sally86. Chyba tylko faceci tak sie nad tym przepisem zachwycaj±
Booooo Wy..... nie wiecie cooo dobreeeee , a od samego kurczaka to tu i ówdzie Wam có¶ przybędzie .......
Od samego kurczaka to może nie przybędzie, ale od dodatków to następnego dnia owszem- ogromny ból głowy. Mieszanka może okazac się wybuchowa :twisted:
Zapewne ta potrawa (ok,raczej sam sos) miałaby/miałby ogromne wzięcie w barach
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • kazimierz.htw.pl